maanantai 4. huhtikuuta 2011

Lätäköstä toiseen

Kaikki kevätfiilistelyt ovat tipotiessään, kun aamulla herää vesisateeseen. Tiedät, että mikään muka-tyylikäs ei toimi vesisateella, ja liian monista kengistä menee vesi läpi. Jopa hiukset imevät kosteutta itseensä kuin pesusieni.

Joko sain alustettua tämänpäiväisen vaatetukseni ?

Niin, ja se vesisateen turmelema tukka..



Juuri tällaisina päivinä reisarit+perustoppi&-neule on lyömätön yhdistelmä. Olen muutenkin kiintynyt kyseiseen punttipariin, se on nimittäin asustanut jalassani vähintäänkin lauantaista asti. Ai mikä mukavuudenhaluisuus ?




Seuraavaksi koitan tahkota läpi teoriakoeharjoituksia. Tasan kaksi viikkoa, ja meikäläisellä (toivottavasti) on ajokortti jälleen askeleen lähempänä !;)


Ps. saatoin tänään myös keksiä, että niitä kameran jalustoja mahdollisesti myydään paikallisessa Anttilassa, expertillä, tai jossain muualla.
Eli jos joku Hyvinkääläinen tietää takuuvarman paikan, mistä saa jalustaa pokkarikameralle, niin kommenttia tännepäin !=)

2 kommenttia:

  1. hmmm, katoppa nettikaupat läpi! mm. cyperphoto on hyvä. rajala on kallis.. ja myös anttilan ja expertin nettikaupasta kannattaa kattoo. ja sitten vielä tietysti jos on hyvinkäällä ihan kameroiden erikoiskauppoja niin niistä kyseleen :) Mm. merkkien yhteensopivuus vaikuttaa siihen ettei tarvi olla pokkarille ja järkkärille erikseen jalustoja! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)