maanantai 2. toukokuuta 2011

Mieli ei mahdu laatikkoon

Vappu tuli, vappu meni, ja meitsillä on kesätyöpaikka kaupungin kotihoidossa, kolminkertainen hurraa- huuto meikäläiselle !

Nyt kun tuo iki-ihana kameraständijalusta tuolla nurkissa pyörii, niin asukuvien ottaminenkin sujuu paljon helpommin. Tämä siis on lupaus vaihtuvista kuvausympäristöistä, ja ehkä jopa ulkokuvista !
Tänään en kuitenkaan jalustaa ulos (sille pitäisi keksiä nimi..?) raahannut, sillä mittarissa on hälyttävän vähän lämpöasteita. Allekirjoittanut ei kaipaa enää kylmiä säitä yhtään, kiitos ja näkemiin !

Noh, jokohan sain höpötettyä tarpeeksi, ja saan hyvän syyn iskeä päivän asut näytölle..?



Taisinkin tossa jokunen tovi sitten mainita, että mun pukeutuminen on lipsahtanut asteen verran casuaalimpaan suuntaan. Noh, niillä mennään tänäänkin..
Ainakaan en hiipparoi ulkona yhdistelmällä toppi+legginssit. Voi luoja, sen päivän kun näkisi. Meikäläisen mielipidehän on se, että legginssit ei oo housut (farkku/denimleggareita ei lasketa), joten kultanuppuset, olkaa kilttejä ja laittakaa se takapuoli piiloon.

Hurraa, picasa ja blogger ei näköjään suostu yhteistyöhön, joten en saa toista julkaisukelpoista asukuvaa julkaisukelpoisena julkaistua.

Tähän loppuun mun on pakko laittaa pakollinen hehkutus: mulla on ajokortti, jeeeeee !♥

Huhhuh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)