lauantai 11. kesäkuuta 2011

+38

Aamulla meinasi kauppareissu jäädä tekemättä, kun autoon istuessani mittari näytti +38 astetta (no auto oli suorassa auringonpaisteessa....). Samoin olen tuskastellut kukkien kastelun kanssa, sillä pelkään että joko ne kuivuvat pystyyn, tai sitten ylikastelen niitä.
Noh, ensiviikolla (kun meitsillä alkaa työt !!) luultavasti viilenee..

Toinen asia mikä aiheuttaa harmaita hiuksia, on täpötäydet parkkihallit. Hyvinkään keskustahan on remontissa, joten täällä ei ole nimeksikään parkkitiloja, ja fiksuna hurauttelinkin sitten porukoiden autolla täpötäyteen parkkihalliin. Saattoi päästä muutama kirosana ja tulla muutama läheltä piti- tilanne, ja tulin siihen tulokseen, etten enää ikinä aja parkkihalliin, ellen saa jotain pientä ja ketterää autoa. Porukoiden autohan on siis volvo v50, joka ei ole niin pieni ja ketterä... Ärrinmurrin.




Tällaisilla tamineilla kävin tiistaina avaamassa terassikauden kaverin kanssa. Housut olin tajunnut kääriä muutamalle rullalle, ja täytyy myöntää, että kyllä toi ruutupaita lähti aika vikkelään päältä. Ai kuumako ?




























Tämän asun päivää tai tarkoitusta en edes muista... Olisiko ollut maanantailta kun kävin kaupungilla asioilla. Voi olla, että legginsseissä tuli hiukan kuuma. Koskahan ihminen oppisi pukeutumaan sään mukaisesti ja fiksusti...

Illalla luvassa olisi jotkut kaverin tutun bileet öö.. Espoossa... :D Saa nähdä mitä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)