perjantai 19. elokuuta 2011

Comeback

Kaikkihan tietää, että muoti tekee aina paluun.
 Muistan kun pikkuisena koulun alkaessa kaikilla oli leveälahkeiset farkut, jotka vaihtuivat pilleihin. Jälleen erinäiset muotilehdet povailevat lahkeiden levenemistä. Itse olen ko. villitystä odotellut jo muutaman vuoden...


Meikäläisellä on kuitenkin eräs vaatekappale, joka oli "in" seiskalla, kun rock- tyyli (ja ne pillifarkut..) puskivat pinnalle. Nimittäin arabihuivi.
















































Muistan kuinka parhaalla kaverillani (ja aika monella muulla...) oli kyseinen huivi kaulassaan joka ikinen päivä. Mielestäni se oli silloin ruma ja vastenmielinen, ja liian ... noh, ei vain minun juttuni.
















































Sitten jollain kohtalokkaalla Helsingin- reissulla marssin cyber- shoppiin (tai johonkin vastaavaan liikkeeseen..) ja ostin itselleni oman arabihuivin. Tässä vaiheessa huiveja ei saanut enää Hyvinkään Jimm&Jillistä, eli saatoin olla jo "out".
Tämän jälkeen huivi liimautui kaulaani. Se oli lähes poikkeuksetta joka päivä kaulassa, liikuntatunteja unohtamatta. Olo oli varsin alaston ilman huiviani.
















































Ylikäytön jälkeen huivi hautautui jonnekkin vaatehuoneeni perukoille, mutten ikinä unohtanut sen olemassaoloa.  Ja nyt se mokoma yrittää puskea uudelleen pintaan.


Koulun käytäviä laahustaessani olen kiinnittänyt huomiota, että edelleen monilla kyseinen huivi roikkuu kaulassa mitä ihanimmissa väreissä. Itsellänikin on haaveissa ollut liila- musta huivi. Saas nähdä kestääkö tämä comeback tarpeeksi kauan liilan huivin hankkimiseen...




Edit// blogger tosissaan vihaa mua, ja suuresti pahoittelen valtavia tyhjiä aukkoja tekstien ja kuvien välissä !

2 kommenttia:

  1. Millon heräsit leveelahkeisiin housuihin? niitähä alko tulemaan heti haaremihousujen jälkeen samaan aikaa kun chino villitys alko :D

    VastaaPoista
  2. Ehkä ysillä..?:D mä en ikinä oo lämmenny chinoille tai haaremihousuille...:-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)