keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Halko vai superupee älypuhelin ?

Mä saatan olla nyt tosi vanhanaikainen nirppa, ja valittaja, mutta menkööt.


Muistatko ensimmäisen puhelimesi ?
Meikäläisen ensimmäinen puhelin oli iskän vanha, perus antennipuhelin, jossa oli matopeli. Sillä sai soitettua ja tekstattua, aina kun saldoraja antoi periksi. Täydellinen peruspuhelin siis.



kuva Google




No aika tietysti kului, puhelimiin tuli värinäyttö, polyfoniset soittoäänet ja vaikka mitä hienoa. Muistan kun kaikilla (muilla paitsi minulla) oli nokian 3510 ja myöhemmin se liukukantinen malli, jossa oli jopa musiikkisoitin. Bluethoot ynnämuut olivat in.

Nythän on tilanne se, että kaikilla (okei, yleistys sikseen, mutta todella monella) on superälypuhelin, jossa on kaikki mahdolliset vipstaakit ja toiminnot angry birdsistä navigaattoriin.

kuva Google


Ja tietysti se rajaton datapaketti.
Onhan se toki jeejeepäheetä että pystyy lukemaan päivän lehden vaikkapa matkalla kouluun/töihin, taikka heti herättyään ilmoittamaan facebookiin kuinka paljon väsyttää, saatikka chatata siellä fabossa kesken koulupäivän, ja marmattaa kuinka 2a+9bx5a on täyttä hepreaa.

Mutta onko se kaikki tekniikkaähky silti niin hienoa ? Onko pakko olla superupee älypuhelin jossa on fruit ninja ja facebook kavereineen ?
Miksi ? 
Kyseessähän on kuitenkin loppujenlopuksi p u h e l i n.

Joku valistunut ja viisas voinee kertoa tälle bloggaajalle, että mitä niin hienoa on kaikenkattavissa älypuhelimissa ?

3 kommenttia:

  1. oot vaa nii helvetin kateelline

    VastaaPoista
  2. No mietippä tätä tilannetta. Istutaan tällä hetkellä hotellin aulassa, mulla läppäri, mervillä puhelin. Mä joudun aina viemään tän masinan huoneeseen kun mervi voi ohimennen käydä netissä aina aulassa ollessa. Se vie myös hitusen vähemmänt tilaa matkalaukussa kun tämä :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: pilaanko ilosi kun kerron että olet väärässä ?

    Laura: Tottahan tuokin, ulkomaanmatkoilla datapaketti varmasti on ihan jees.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)