torstai 3. marraskuuta 2011

Hupsista ja sitä rataa

Pahoitteluni laiskasta postailusta, mulla on ollut mielessä ihan muuta kuin postailu, (on kyllä tälläkin hetkellä...) mutta yritän parantaa tapani !

Mua tällähetkellä vähän ahdistaa toi ulkona vallitseva pimeys (toim huom. vielä ei oo pimeetä, mutta ei mee kauaa !). Aamusin on melkeen vielä valosaa, mutta illalla ei paljoa jää valoisaa aikaa esim. asujen kuvailulle. Keinovalo, here i come !
Yks hyvä juttu tässä syksyssä on ollut: nyt on marraskuu, ja lämpömittari näyttää +10 *koputtaa puuta*. Vaikka musta joulu pelottaakin, niin tää leuto syksy on ollut kiva mm. sen takia, että pääsen edelleenkin skootterilla paikasta C paikkaan U.

Ja kuten kuvistakin näkee, niin pimeää on...:D


























Toi huivi on selkeesti kasvanu mun kaulaan kiinni, mutta se on niin kiva !! Toinen kiva on JC:stä kesällä ostettu tpaita. Ikinä ei saa sanoa "ei koskaan" sillä minäkään en muka ikinäkoskaan käytä tpaitoja. Siinä se taas nähtiin.


Ja kynsivilautus vielä:




Ajattelin, että koska mun pukeutuminen on (taaaaaaas) niin synkeän mustaa, niin edes kynsien pitää olla kivan väriset ! Loogista ?:D Kynsillä Lumenen eternity, ja IsaDora Graffiti- lakka Masterpiece pink. Söpösöpösöpö !♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)