sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Stars show

Heippa ja ihanaa sunnuntai- iltaa murusille siellä ruudun toisella puolella !

Tulin heittämään asukuvia torstailta, ja kertomaan maailman ehkä parhaimmasta showsta, jota olin katsomassa.


Kyseessä oli Linnanmäen Peacock- teatterissa pyörivä, Jarkko Tammisen upea Stars show. Showssa Jarkko imitoi neljääkymmentä (!) eri julkisuudenhahmoa, yhdessä upeaäänisen Laura Voutilaisen kanssa (taustabändiä unohtamatta). Tarkalleen ottaen Jarkko imitoi onnistuneesti 41 julkkista, ja Laura 15.
Mä en ollut ennen kuullut Jarkko Tammisesta (paitsi edellisenä iltana hyvissä ja huonoissa uutisissa), joten ennakko- odotuksia ei oikeastaan ollut. 
Show oli kaikenkaikkiaan upea imitaation ja musiikin ilotulitus, jota oli ilo katsella. Yleisössä oli monenikäistä ihmistä (mm pikkusiskoni 16v), joihin imitaatiot iskivät kuin veitsi sulaan voihin. Naurua ei säästelty, vatsalihaksiin sattui ja kädet olivat punaiset taputtamisesta.
Mieleen jäivät parhaiten shown aloitusbiisi, Robbie Williamsin Let me Entertain You, Robin, Andrea Bocelli, Paula Koivuniemi, ja PMMP... Näin muutamia mainitakseni. Myös valkokankaalla vierailleet Aira Samulin ja Aku Hirviniemen ihana Pastori Usko Eevertti Luttinen tekivät hienon, ja show'hun täydellisesti sopivan suorituksen. 



 Youtube ei ole kaveri, mutta tästä linkistä löytyy Stars Shown mainosvideo (nauran jo tälle !).

Mä lähden nyt kipeine vatsalihaksineni hakemaan karkkia ja ruokatarpeita huomiselle töihin. 
Palataan ensi viikolla !♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)