maanantai 16. joulukuuta 2013

Warming up, housewarming party

Hyvää huomenta tyypit ! 

Maanantai- aamu(päivä), mikä loistava tilaisuus palata vielä hetkeksi ihan loistavaan viikonloppuun !

Perjantaina oltiin Jalostamossa tsekkailemassa The B and The Bandin vuoden vikaa keikkaa. Ihan loistava meininki - jälleen kerran. Tyyppien livemeininkiä ei voi kuin kehua. 
Mä hiippailin Jalostamosta jo yhden jälkeen kämpille nukkumaan, iso päivä nääs edessä, tuparit.




Lauantaina oli nääs kriisejä noin miljoonasataa: piti järkeillä kämpän järjestystä uusiksi, boolimaljat oli hukassa (kiitos isi kun pelastit♥), vaatekriisi oli järkyttävin sitten miesmuistiin, enon piti tulla käymään, mutta jätkää ei näy missään. 
Kriiseistä about selvittyämme alkoi porukkaa valua meidän pieneen kaksioon (parhaillaan meitä oli +20 ihmistä täällä.. :D). 
Mun salainen unelma perjantain jälkeen oli, että TBATB:n Teemu tulis vetämään meille akkarina pari biisiä. No jäi toteuttamatta. Jossain vaiheessa se enokin soitteli, että olis tulossa piipahtamaan parin kaverin kanssa. Ok. No eno tuli, ja niin tuli muuten myös Teemu, ja Teemu veti meille parhaimman akustisen keikan, mitä oisin ikinä voinut toivoa. (En voi tarpeeksi kiittää, mutta KIITOS TEEMU !) 
Porukka viihtyi, kaikilla oli selvästi kivaa, kämppä pysyi ehjänä, eikä naapurin seniorit käyneet valittamassa (tai jos yrittivätkin käydä, ei kukaan kuullut).
KIITOS vielä kaikille paikalla olleille !♥


Sunnuntaina me katottiin HIMYMiä, OZ, suuri ja mahtava, ja syötiin hyvin. 



Siis onnistunut viikonloppu kaiken kaikkiaan. Tänään mä teen tonttuhommia, ja huomenna pääsee töihin lepäämään. 

Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)