sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mumskuja 1

Tervetuloa Mumskujalle. Siis meidän "hamsulaan". ;) Muutamat tuttavat ovat sanoneet, että hamsterimme asuvat kerrostalossa, joten sijaitkoot tämä sitten Mumskujalla.

Ensinhän meillä oli vain Edith. Edith asui sopuisasti pienen senkin päällä makuuhuoneessamme. Sitten tuli Valo ja Hamppu, ja päätin muuttaa mumselot olohuoneeseen. 
Etsintään päätyi keveä hylly, johon mahtuu muutama duna. Pitkän pohdinnan, vääntämisen ja kääntämisen jälkeen hain Jyskistä bamburakenteisen hyllyn, johon pieni laumamme pääsi asustamaan.
Hylly on sijoitettu olohuoneessa kohtaan, johon ei tule suoraa auringonpaistetta, eikä vetoa, ja se on näköetäisyydellä kaikkialta olohuoneesta. Lisäksi pyrin sijoittamaan hamstereiden asumukset niin, että ne joita täytyy enemmän tarkkailla (poikaset, vanhuus tms) ovat about silmän korkeudella.




Ylimmällä hyllyllä asustaa Edithin kotiin jäänyt tytär Alendronat. Naatti alkoi noin kuukausi takaperin kinastelemaan Edithin kanssa, joten se pääsi asumaan omaa räväkänpinkkiä asumusta.


Vaaleanpunaisessa dunassa on tällä hetkellä kaksi asukkia; Edith, ja siippansa Runonlaulaja, ja mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, on pian odotettavissa myös pikkumuksuja tähän asumukseen. Tämä duna on sijoitettu hyllyssä niin, että siihen on helppo kurkistaa vaikka ohimennen.



Vihreää poikamiesboksia asuttaa Carlos.


Alakerrassa asustavat taloyhtiön seniorit, Hamppu ja Usva. Kuvassa Usva viilettää iltalenkillä juoksulautasella.



Alimmalla hyllyllä on ruokatarpeet, sekä kylpyhiekat helposti saatavilla. Lisäksi herkkuja, ruokakuppeja ja varajuomapulloja, ne kun tuppaavat meillä helposti rikkoutumaan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)