keskiviikko 30. lokakuuta 2013

ihahaa

Heippa taas !

Ajattelin tulla höpöttelemään teetaukoni lomassa.
 Mulla on nyt kaks vapaapäivää, jotka on kuluneet edellisessä postauksessa mainitun proggiksen parissa. Vähän alkaa iskee jonkinmoinen ahistus, kun haluisin saada asioita tehtyä nytheti, eikä se sovi tän proggiksen aikatauluun. Mutta hiljaa hyvä tulee ? Tosin mä en just nyt kestä tätä hitautta. Toisaalta kyllä parempi kuin se, että olis pitäny alkaa puuhata tätä viikon varoitusajalla. 

Mulla on ollu pari viikkoa hiljaista treenirintamalla. Juurikin tää supermegahyperproggisjuttu pisti mun aikataulut ihan sekaisin.
Eilen otin itseäni niskasta kiinni, ja kävin aamulla ratsastamassa. Hevonen oli ihan superhyvä ! Ihanaa olla yksin maneesissa kun ei tarvitse väistellä kanssa- ratsastajia. Sain hevosen pakettiin ihan uudella tavalla, ja ah se tuntui tosi hyvältä ! Jopa laukat sujui suurinpiirtein niinkuin niiden pitäisi. Eikä ketään ollut näkemässä, nyyh..

kuva
Illalla suuntasin vielä pitkästä aikaa fitille, ja vielä pidemmästä aikaa crossfittiin. Tunnilla käytiin läpi thrusterin tekniikkaa, ja lopuksi work out, johon kuului; 
  • 10 thruster
  • 20 sit up
  • 15 burpee
  • 100 naruhyppyä
  • Kaksi kierrosta, GO
Burpeet on rankkoja. Jaksan tehdä ehkä kolme täysillä, ja sitten kyllä hyytyy.. :D Anyhow, kyllä täytyy tykätä crossfit rääkistä. 


Teetauko loppui, joten täytyy jatkaa päivän puuhia. Kivaa pikkulauantaita ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)