tiistai 10. kesäkuuta 2014

Hylätty

Mua on jo tovin kaivellut eräs autiotalo, joka sattumalta löydettiin kaverin kanssa kymmenisen vuotta takaperin. 
Pariin otteeseen suunnittelin jo reissua ko. talolle, mutta aina tuli joku mutka matkaan. 
Joku tovi takaperin, auringon mukavasti paistaessa, ja kun kamerakin osui sopivasti mukaan, päätin vihdoin tehdä pienen patikkaretken metsän siimekseen.
Mulla oli aavistus, missä päin talo sijaitsi, mutta täysin varma en ollut, mihin suuntaan polulta piti lähteä. Kuitenkin tovin samoilun jälkeen alkoi peltikatto paistaa puistikon lomasta. 



Kasvillisuudesta päätellen täällä ei ole käynyt ketään viimevisiittini jälkeen. Ulospäin rakennus näyttää jopa melko hyväkuntoiselta. Tontilla on myös pihasauna, joka oli suurimmaksi osaksi sortunut. Ovi oli lukitsematta, joten otin vapauden kurkistaa sisään, vain todetakseni, että yläkerta, ja osa eteisestä on sortunut. Voi sitä harmin määrää !


Rakennuksesta itsestään päättelin, että se on rakennettu noin 1920- luvulla. Alue on todella metsittynyt, joten on vaikea päätellä, mitä täällä on aikoinaan tehty; viljelty, louhittu...? Vaikuttaisi kuitenkin, että rakennus on ollut asumatta 20, ehkä jopa 30 vuotta. Ihme, ettei rakennus ole kärsinyt suurempia vaurioita.

Seuraavaa autiotaloa odotellessa... :)

2 kommenttia:

  1. Moikka! tää olis täydellinen kohde kuvattavaksi! viitsitkö laittaa tarkemman sijainnin lunaunaa@hotmail.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Valitettavasti en jaa kohteiden sijaintitietoja :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)