sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Uutta hamsteririntamalla

Kuten kerroinkin, jokunen tovi sitten saimme perheenlisäystä ihanan Edithin muodossa. Edithin vuoksi vierailen nykyään Faunattaressa hämmentävän usein. Jokaisella eläinkaupparissulla tarkastan myös eläintarjonnan, ihan vain uteliaisuuttani.
Edellisellä eläinkauppareissulla huomasin terraariossa myös Edithin veljen.
Viestittelin vielä samana iltana Edithin kasvattajan kanssa kun pohdin toisen hamsterin hankkimista. Kasvattaja sanoi, että hänen puoleensa voi aina kääntyä, ja että häneltä löytyisi se, mitä haluan. 
Tällä viikolla tein visiitin kasvattajan luokse. Alunperin meillä oli puhetta, että sijoittaisin jonkun eläkeläisen meille. Hänellä oli myös potentiaalisina ehdokkaina sydäntenmurskaajat, hyperaktiiviset talvikkoveljekset. 

Pohdintojen ja keskustelujen jälkeen päädyin alla vilistävään pariskuntaan. Cämpsyneiti Valo (sin. argente, platina, s. 3/13) ja cämsyherra Hamppu (lila fawn s. 2/13).
Nämä kaksi ovat oikein hauska pariskunta. Valo on selvästi arvonsa tunteva rouva, ja häkin pomo, Hamppu on helpommin käsiteltävissä ja aavistuksen rauhallisempi. Aina kun kuuluu jonkinmoista rapinaa, on hetken päästä vähintään toinen seniori vahtimassa, josko tulisi jotakin hyvää. Eläkeläisiksi näitä kahta ei uskoisi millään, sillä vauhtia ja touhua riittää pitkin yötä, ja välillä keskellä päivääkin.

Nyt onkin sitten etsinnässä siistit "säilytystilat" häkeille, sekä kaikille oheistavaroille. Tällä hetkellä Edithin duna on pienen senkin päällä, ja senioreiden häkin alustana toimii muutama puinen viinilaatikko. Toimivia, katseen kestäviä, ja edullisia vinkkejä otetaan vastaan :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)