perjantai 20. tammikuuta 2012

Ennen ja jälkeen, Hiushuone Cera

Tyytyväinen tukka täällä moi !:)

Rupesin keskiviikkona paniikissa soittelemaan kampaamoita läpi, kun tajusin että mä en enää yksinkertaisesti voi kierrellä totuutta, ja hiukset kaipaa nopeasti saksia.
 Hiushuone Cera oli ensimmäisenä listalla, puhelin käteen ja soittelemaan. "Moi, oonko tosi epätoivonen jos kyselen aikaa hiusten leikkuuseen torstaina tai perjantaina ?" Aika saatiin perjantaiksi, ja nyt täällä konetta näpyttelee ihan ihmisen näköinen tyyppi.

Alunperin ihan vain omaksi mielenkiinnoksi otin ennen ja jälkeen kuvat, mutta koska olin niin tyytyväinen palveluun, ja työn tulokseen, päätin jakaa ne myös teille:

Ennen:




















Jälkeen:



Oon tosi tyytyväinen lopputuloksen. Pituudesta ei hirveästi otettu pois, sillä pieni kasvatusprojekti on meneillään. Ceran Noora oli superystävällinen ja tajusi heti epäselvistä selittelyistäni, mitä haluan, ja esitti omia ehdotuksiaan. Lisäksi sain hieman muotoilu- ja värjäysvinkkejä, jotka vain odottavat toteutusta.
Hiushuone Cera teki muutenkin vaikutuksen. Pieni, ilmapiiriltään mukava kampaamo, jonka sisustuksesta tulee mieleen olohuone. Tykkään :)
Tässä vielä Hiushuone Ceran nettisivut .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)