sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Otsikoton

Koska otsikon keksiminen sunnuntai-iltana semiväsyneenä, laskien minuutteja ennenkuin hyppäät taas auton rattiin, ja pohtimassa tulevaa viikkoa, on täysi mahdottomuus. 

Laskeskelin tässä eräs päivä tukkajuttuja. Jos huis kasvaa kuukaudessa yhden sentin, ja mun valmistujaisiin on kolme kuukautta, niin mun tukka on ihan huisin pitkä (siis kolme senttiä pidempi) kesäkuun alussa !
Tukankasvatusoperaatiossa ollaan muutenkin edistytty tosi hyvin, sillä sain sen tällä viikolla jo kiinni poninhännälle ! Olkoonkin, että tukkalenksun virkaa toimitti hevosen letityskumi, mutta voiton puolella ollaan jo :)



Lisäks oon aika innoissani, sillä juteltiin mun vuokrahevosen omistajan kanssa, että mikäli heppa toipuu, ja vaurioitunut koipi kestää, niin pääsen toukokuussa kisaamaan jonkun helpon käynti/ravi- luokan westernissä :) 
Hommahan on niin, että en oo ikinä kisannu mitään lajia edes seuratasolla, ja tällä kaudella pääsisin vielä westernissä youth- luokkiin kisaamaan, niin olisi kiva hyödyntää tuo mahdollisuus. 

Kattokaa nyt, täähän suorastaan huutaa päästä kisaradoille :)



Kivat sunnuntainjatkot :)



Ps. kokeilin nyt asetella tekstin ja kuvat reunan sijasta keskelle, josko tulisi stoppi tyhjänpäiväisille rivihyppäilyille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)