tiistai 15. tammikuuta 2013

Detox, päivä 8

Kahdeksas päivä detoxia menossa. Siis melkein jo puoliväli ? Kylläpä aika rientää..

Mä otin siis tällä kertaa pillerimuotoisen kuurin. Pikkuinen detox- pilleri (joka maistuu salmiakille ?) otetaan kolmesti päivässä runsaan veden kera, mielellään ruokailun yhteydessä. Lisäksi pitäis juoda 1,5 litraa tavallista vettä päivän aikana. 


Ruokavalio on melko pelkistetty,muttei todellakaan yksinkertainen.
Puhdistuskuurin aikanahan pitäis välttää punaista lihaa, valkoisia jauhoja, kahvia, alkoholia, tupakkaa, maitotuotteita... Mitähän kaikkea muuta listaan kuului.


Meikäläisen lautasella keikkuukin sitten erilaisia salaatteja, marjoja ja hedelmiä. Kalaa (paljon kalaa), kanaa ja perunaa (harvemmin riisiä). Ruisleipää syön silloin tällöin, päällä kananmunaa tai kalaa, ei voita.
Ruoka on mahdollisimman  vähän valmistettua ja lisäaineetonta. Siis periaatteessa mahdollisimman yksinkertaista. Ei ylimääräisiä marinadeja, soosseja tai kastikkeita. 
Aamupalaksi pyöräytän hedelmä-marja-smoothien, johon lisään maca- jauhetta. Joskus tulee lisättyä myös muutama goji- marja, mutta ne usein jää kokonaisina killumaan smoothien sekaan. Gojit onkin mukava napostella ihan vain sellaisenaan (nams).


Tästä onkin hyvä jatkaa päivää. Lähden pyörähtämään willassa (toivottavasti en osta mitään...) ja lauantaina olisi työporukalla suuntana Viro ! Siinä saattaa puhdistuskuuri kärsiä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)