perjantai 15. kesäkuuta 2012

Aurinko paistaa eikä vettäkään vielä sada

Heipsun !:)


Hiljaisuutta on taas pitänyt, mutta tällä kerralla ihan vaan omiin henkilökohtaisiin syihin vedoten olen pysytellyt hiljaa ruudun tällä puolen. 
Kulunut viikko on mennyt vuoroin todella hitaasti ja välillä tuntuu, ettei itsekään pysy oikein mukana toihuissa. Ihan kivaa pääasiassa, mutta sitten ne pari pakollista harmaata hiusta siellä joukossa.
Tällä hetkellä kaikki on kuitenkin aika kivasti, elämä hymyilee (välistä hieman virnistää ?) ja ulkona paistaa aurinko.



Nonin, se siitä kuulumistenpäivittelyavautumisista.
Viime viikolla oli tosiaan parturikampaajaksi valmistuneen kaverin juhlat, ja tulevana sunnuntaina suurtalouskokiksi valmistuvan kaverin juhlat. Vaatekriisiä siis pukkaa, mutta mikäs sen mukavampaa :) 


Huom, the kengät♥

 Ensiksi mainituista juhlista napatut asukuvat paljastavatkin meikäläisen vaatekaapin uusimman kohteen, nimittäin edc:n raidallisen bleiserin, jonka tilasin elloksen alesta. Ellokselta tuli tilattua pari muutakin juttua, jotka olivat hieman liian isoja, ja vaihtoonhan ne menivät. Jännä muuten, en ole ikinä ennen joutunut itse palauttamaan mitään tuotteita :D







Mä olen viikonlopun periaatteessa vapaalla. Periaatteessa siksi, että päivystän kaupungin puhelinta aamut, jos joku sairastuu, niin meikäläinen soitetaan töihin. Ja siinä puhelimessa on matopeli !!!!♥ Tiedätte sitten, mistä allekirjoittaneen löytää aamulla, heh.


Viikonloppuja jälleen kaikille, toivottavasti aurinko paistaa, ja seinäjoella jaksetaan rokata !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)