sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Juhlat on nyt juhlittu

Paperit kädessä, lakki päässä, ja elämä edessä. Sosiaali- ja terveysalan peruskoulutuksen käynyt ylpeä lähihoitaja täällä kirjoittelee :) 
En vielä ihan osaa kertoa fiiliksistä, ehkä ne selvenee mm. kesän töiden myötä.



Perjantaina kävin tutustumassa parin luokkalaisen kanssa Nurmijärven yöelämään. Ihan käymisen arvoinen kokemus, täytyypi joskus ottaa uusiksi.
Lauantaina olikin sitten kavereiden yo-juhlissa kiertelyä. Kotona oli pikainen vaatekriiseily, ja sen jälkeen limusiinille juoksu.



Helsingin päässä käytiin On the Rocksissa, ja sieltä suunnattiin Tavastian lauantaidiskoon. 

Tässä vaiheessa olo on niin utopistinen, ja nuutunut, että en osaa kertoa viikonlopusta paljoa enempää :D Täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja lähteä lenkille selvittelemään ajatuksia ja päätä. 

Kivaa lomaa lomailijoille, allekirjoittanut menee huomenna töihin :)

3 kommenttia:

  1. Pelleilyä tommone lakki teilläki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just kiva että amiksen eri aloillekin tehään lakkeja!

      Poista
    2. Komppaan Kiiaa :) Toki ymmärrän myös Anonyymin pointin, ylioppilaslakki on kuitenkin pitkään suomessa vallinnut perinne. Kuitenkin, kun ammatillinen koulutus nostaa kokoajan suosiotaan, on mielestäni reilua, tasa-arvon nimissä, että amiksetkin saavat sen oman lakkinsa (plus, kaikilla aloilla ei vielä omaa lakkia ole). Sitä paitsi, itse ainakin tykkään tosi paljon lakin sinisestä väristä, sekä tupsusta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)