lauantai 16. helmikuuta 2013

Äiti, ei sun tarvii lyödä isää vyöllä..

Menin, biletin, rakastuin. Jälleen.

Eilen käytiin tsekkailemassa jälleen superkeikan vetänyttä The B and The Bandia Rookiesissa.    Bandin energisyys vetosi meikäläiseen jälleen ihan kybällä. Harmi kuitenkin, että basisti- Lotta on mammalomalla (onnea :) ) ja korvaamassa on joku Kaarle (?). Vaikka korvaajakin tietysti osaa hommansa, on Lotta tuonut pientä tyttöripausta bändin äijäjoukkoon.


Rookies oli mulle uusi kokemus. Baarihan avasi ovensa lokakuussa Willan kakkososan yhteyteen. Kuitenkin Rookies vaikutti tosi kivalta mestalta (miinusta ainoastaan takaseinän jalkapallo-aiheisesta tapetista), ja voisihan siellä mennä käymään toistekin. Istuskelemaan tai keikalle.


Pyörittiin keikan jälkeen Zoomista mansikkalonkeron kautta Aleen (not my place..). Alessa oltiin pilkkuun asti. Tanssittiin (pyörittiin) jopa kaverin kanssa viimeset hitaat, joka on siis ihan uus kokemus mulle, koska en oikeestaan ikinä viihdy baarissa pilkkuun asti. Joskus näinkin.

Kirsikkana kakkuun täytyy mainita, että Rookiesissa törmäsin ihanaan NFV- Emmiin, joka oli myöskin fiilistelemässä keikkaa. Keräsin kaiken rohkeuteni, ja kävin vaihtamassa neidin kanssaan pari sanaa. Emmin ihana hymy ja rento asenne teki muhun suuren vaikutuksen. Kiitos Emmi ! :)

Nyt ois tarkotus ottaa itteä niskasta kiinne ja lähteä lenkille. Viimepäivät on hujahtanut ohi, ja lonkkakipu on haitannut liikkumista. Äkkiä siis lenkille kun lonkka vielä kestää ;) 

Muksaa lauantaita !♥

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)