keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lopputulos; kädet irtoaa

Helou ! 

Päivästä selvitty (tähän asti) hengissä, ja hyvä niin.

Mä odotin innolla päivän kahvakuulatreenejä. Pari viime viikkoa on ollut melko tekniikkapainotteista, joten kaipasin jo tavallaan pienimuotoista rääkkiä. Ryhti lupaili jo viimeviikolla, että rääkki on tulossa. Ja sehän me vedettiin.

Vammapolvi, WTF
Homman nimi oli Long Cycle (rinnalleveto+työntö), ja tempaus. Alkuun kyykkylämmittelyt, jonka jälkeen pienimuotoinen tekniikkakertaus. 
Tempauksessa mulla on ollut ongelmana kuulan pehmeä ylösvienti. Kuula nimittäin kopsahtaa mulla melkein poikkeuksetta käsivarteen aiheuttaen mustelman, ja mitä isompi kuula, sitä isompi mustelma. Tänään sain ylösvientivaiheessa kuulan melko hyvin kontrolliin, ja näyttäisi, että pahimmilta mustelmilta vältyttiin.
Rääkkiosuudessa viiden minuutin tempausosuus, jonka jälkeen puolen minuutin kyykyt ja LC:t vuorotellen, joita yhteensä neljä minuuttia.



Setti meni kaikin puolin hyvin. Tuntuu, että kädet irtoaa ! (venyttely...?)
Mulla oli tarkoitus mennä huomenna salille tekemään käsi+selkätreeni, mutta saa nähdä liikkuuko kädet. Peukut pystyyn.

Loppuun vielä mainos; Hakalanmäen Ryhdin ilmaiset ja kaikille avoimet kahvakuulatreenit joka keskiviikko (ilman säävarausta) Hyvinkäällä Sonninmäen puistossa. Tänään meitä oli huikeat 42 kuulaajaa ! Tule nykäsemään hihasta jos kiinnostaa ! 

Rentoa pikkulauantain jatkoa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)