tiistai 15. toukokuuta 2012

8)

Helou ! 


Allekirjoittanut nautiskelee ulkona vallitsevasta auringon paisteesta monella tapaa: työmatkoilla, urheillessa, ja muutenvaan takapihalla lehtiä lueskellessa, ja alkurusketusta hankkiessa (mulla on jo rajat !♥).
Mulla on itseasiassa aika hyvä fiilis meneillään. Huomenna on vimonen työssäoppimispäivä, ja sehän tarkoittaa ruhtinaallista kahden ja puolen viikon lomaa ! *Taputapu*




Auringosta nautittiin myös sunnuntaina. Kävin isovanhempieni kanssa kotiseutukierroksella heidän kotikaupungissaan Riihimäellä.
Kyllä oli taas pieni lapsi ihmeissään kun pappa ajoi metsikköön vanhan talon perustuksille, ja kertoi, että se oli hänen lapsuudenkotinsa. Lisäksi kierrettiin läheinen metsikkö, missä oli leikitty Tarzania, ja korkeushyppyä. Tulipa vastaan monttukin, jonne pappa oli pienenä koltiaisena pudonnut jään läpi.
Aina oppii jotakin uutta :)



Huomaattekos muuten meikäläisen liuhuletissä jotain uutta ? No ponnari, sen saa ponnarille ! Voi tätä riemua :D Kyllä mun ahkera takatukankasvatus vielä palkitaan !

Tosi jännä ajatella, että tänään on vasta tiistai. Iltavuorosta aamuvuoroon hyppääminen saa kellot ja pasmat ihan sekaisin, ohhoh. Noh, loma kolkuttelee jo ovella :)

Ihanaa viikon jatkoa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)