maanantai 7. toukokuuta 2012

Detox

(varoitus, sisältää aitoa blondiutta/tyhmyyttä)


Koska kaikkea pitää muka kokeilla. Voi piru sentään !


Marssin siis luontaistuotekauppaan, ja kysyin myyjältä suositusta hyvästä puhdistuskuurista. Ihan vaan huvikseni, koska eihän siitä haittaakaan olisi. 
No myyjä kierteli ja esitteli eri tuotteita. Aluksi meinasin ottaa jonkun pillerimuotoisen, koska se oli halvin, mutta päädyin sitten kuitenkin MethoDrainen Detox- kuuriin. 


Ajelin tyytyväisenä kaupungilta kotiin, ja rupesin selaamaan pakkauksen mukana tullutta info- lehtistä. Meikäläisen tietämättömyyden (tai blondiuden) taso on tällä hetkellä päätä huimaava, sillä olen näköjään ryhtynyt dieetille. Hups..




Noh, netti avuksi, ja detoxia googlailemaan. Löysinkin jo pari hyvän kuuloista diettiohjetta, joita voisin suurin piirtein noudattaa. Ihan ääripäähän en kuitenkaan ole menossa, mm. kahvista en luovu. Saa nyt nähdä, mitä tästä tulee.

Tänään täytyy siis tehdä vielä ruokasuunnitelmaa ja suunnata kauppaan. Vaa'alla käyntikään ei vissiin pahitteeksi olisi. 

Lupaan päivitellä kuulumisia myös kuurin osalta :)

2 kommenttia:

  1. Eiks ensin lueta ja mietitä mikä on paras vaihtoehto ja sitten toimitaan? :D Onnee sulle, valkkasit sit helpoimmasta päästä :D

    VastaaPoista
  2. Ensin tehdään, ja sitten pohditaan :) Tää itseasiassa oli melko hyvä veto, sillä nyt ei tuu sitä "parempi elämä alkaa ensi maanantaina"- jatkumoa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)