perjantai 18. toukokuuta 2012

Asennekysymyksiä

Karu fakta. Kaikki riippuu omasta asenteesta.


Tässä ammatissa kun ollaan (lähihoitaja), tapaa niin monia erilaisia ihmisiä, erilaisissa elämäntilanteissa, erilaisien taustojen kanssa. Joskus on hyviä päiviä, ja joskus ei niin hyviä, aina ei jaksaisi just sitä tiettyä mummoa, mutta kun ovikelloa rinkuttaa, rupeaa taas miettimään, miksi tätä työtä tehdään. Loppujenlopuksi se mummo onkin ihan mukava.




Äsken kirosin Detoxiani alimpaan helvetiin, kun kastuin kotimatkalla, enkä voinut keittää kuumaa maitokaakaota itselleni lämmikkeeksi. Sen sijaan keitinkin teetä (toim. huom: allekirjoittanut ei koskaan, siis never-ever, juo teetä), joka osoittautuikin ihan hyväksi (ja lämpimäksi) ideaksi. Kaikkea kannattaa siis kokeilla :)

Kuva


Eilen olin katselemassa lännenratsastuskisoja läheisellä tallilla, ja päätin, että nyt on ratsastettava superhyvin (koska viikon päästä on kisat, iik). Jossain vaiheessa hevosta satuloidessa ajatus kuitenkin unohtui, mutta onneksi opettaja jossain vaiheessa tuntia karjaisi "NYT ASENNETTA LILLI", ja johan rupesi toimimaan.


Omalla asenteella pääsee loppupeleissä pitkälle, kunhan jaksaa yrittää :)

Kivaa viikonloppua !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)